Asiakaspalautteita

Ryhmätyönohjaus

Syksy 2021

"Perehdyt hyvin ryhmään ja valmistaudut jokaiseen työnohjaustapaamiseen. Tapaaminen on tuntunut joka kerta hyödylliseltä, ja on puhuttu oikeista aiheista. Olet rohkea ja osaat ohjata keskustelua hyvin, jos meinaa jäädä junnaamaan. Aina päästään hyvin eteenpäin."

Yksilötyönohjaus

Syksy 2020

"Alussa omat ajatukset olivat sekava möykky, joka vei huomiota itse tekemisestä. Keskustelujen aikana on syntynyt looginen ajatuspolku ja itsevarmuutta."

Yksilötyönohjaus

Syksy 2020

"Tilanne selkiytyi. Fokus on siirtymässä hullunkierrosta tuottavampaan toimintaan."

Työyhteisövalmennus

Syksy 2019

"Hyvä, positiivinen ja voimaannuttava kokemus. Tuntui, että olisi voinut jatkaa joka kerta pidempään samasta aiheesta. Kiva, että sai kotiinkin tehtäviä, joihin voi palata."

Yksilötyönohjaus

Syksy 2020

"Olen hyötynyt tavastasi ohjata keskusteluja. Tahti ei ole ollut liian nopea, mutta suunta on ollut koko ajan eteenpäin. Olet osannut poimia oikeita asioita, koota ja vetää niitä yhteen. Olet tarttunut oikeisiin asioihin ja pyytänyt sopivasti tarkennuksia. Vaikka matkalla on ollut haastavia hetkiä, olo on ollut aina parempi tapaamisen jälkeen.."

Ryhmätyönohjaus

Syksy 2021

"Ammatillinen ja toimiva ote. Ohjauksessa on punainen lanka, vaikka voidaan käydä myös suunnitelman ulkopuolelta asioita, jotka sillä hetkellä ovat pinnalla."

Ryhmätyönohjaus

Syksy 2021

"Meidän porukalle olet mielestäni justiinsa "nappityyppi" :) Osaat käsitellä meitä hyvin. Kiva jatkaa ensi vuonna taas!"

Yleisöluento ylisuorittamisesta

Syksy 2021

"Aihe ja sisältö olivat todella tärkeitä ja nykyajalle ominaisia. Pidin paljon äänestä, puhetavasta ja kielenkäytöstä! KIITOS"

Yleisöluento ylisuorittamisesta

Syksy 2021

"Ihanan rauhallinen, ihmisläheinen ja ymmärrettävä. Kyllä luento kolahti. On vaiin niin vaikea pantterin luopua pilkuistaan, mutta jos pikkuhiljaa. Kiitos <3"

Ryhmätyönohjaus

Nainen, kevät 2021

"Työnohjaukset ovat olleet turvallinen paikka keskustella hankalistakin aiheista. Rauhallisuus säilyy, kaikki osallistetaan. Asioita avataan, eivätkä ne jää pelkäksi asioiden ilmaisuksi."