Asiakaspalautteita

Ryhmätyönohjaus 

Kevät 2021

"Työnohjaukset ovat olleet turvallinen paikka keskustella hankalistakin aiheista. Rauhallisuus säilyy, kaikki osallistetaan. Asioita avataan, eivätkä ne jää pelkäksi asioiden ilmaisuksi." 

Yksilötyönohjaus

Syksy 2020

"Alussa omat ajatukset olivat sekava möykky, joka vei huomiota itse tekemisestä. Keskustelujen aikana on syntynyt looginen ajatuspolku ja itsevarmuutta."

Yksilötyönohjaus

Syksy 2020

"Tilanne selkiytyi. Fokus on siirtymässä hullunkierrosta tuottavampaan toimintaan."

Työyhteisövalmennus

Syksy 2019

"Hyvä, positiivinen ja voimaannuttava kokemus. Tuntui, että olisi voinut jatkaa joka kerta pidempään samasta aiheesta. Kiva, että sai kotiinkin tehtäviä, joihin voi palata."

Yksilötyönohjaus

Syksy 2020

"Olen hyötynyt tavastasi ohjata keskusteluja. Tahti ei ole ollut liian nopea, mutta suunta on ollut koko ajan eteenpäin. Olet osannut poimia oikeita asioita, koota ja vetää niitä yhteen. Olet tarttunut oikeisiin asioihin ja pyytänyt sopivasti tarkennuksia. Vaikka matkalla on ollut haastavia hetkiä, olo on ollut aina parempi tapaamisen jälkeen.."

Ryhmätyönohjaus (hoitoala)

Kevät 2023

"Työnohjaukset ovat lisänneet ymmärrystä siitä, että koemme asiat eri tavoin. Olemme jokainen yksilöitä."

"Työnohjauksissa on ollut mahdollisuus tuulettua, kun on saanut nostaa esiin vaikeita asioita. Ajatukset ovat jäsentyneet."

"Olen saanut työnohjauksista yhteen hiileen puhaltamisen kokemusta. Yritämme yhdessä tehdä työpaikastamme parempaa."

"Kun lähdimme työnohjausprosessiin, asiat olivat aika levällään. Täällä asioista on voitu keskustella. Olemme lähteneet yhteen suuntaan ja ymmärrämme toisiamme paremmin."

Ryhmätyönohjaus

Syksy 2021

"Meidän porukalle olet mielestäni justiinsa "nappityyppi" :) Osaat käsitellä meitä hyvin. Kiva jatkaa ensi vuonna taas!"

Yleisöluento ylisuorittamisesta

Syksy 2021

"Aihe ja sisältö olivat todella tärkeitä ja nykyajalle ominaisia. Pidin paljon äänestä, puhetavasta ja kielenkäytöstä! KIITOS"

Yleisöluento ylisuorittamisesta

Syksy 2021

"Ihanan rauhallinen, ihmisläheinen ja ymmärrettävä. Kyllä luento kolahti. On vaiin niin vaikea pantterin luopua pilkuistaan, mutta jos pikkuhiljaa. Kiitos <3"

Ryhmätyönohjaus (viestintäala)

Kevät 2022

"Työnohjauksissa on käyty tärkeää yhteistä pohdintaa siitä, kuinka toteuttaa työtä eettisesti ja ammatillisesti."

"Olen saanut voimavaroja sekä työelämään että henkilökohtaiseen elämään."

"Tapaamiset ovat rohkaisseet miettimään asioita, joita en ole ennen tullut ajatelleeksi."

"Tärkeitä, konkreettisia keinoja palautumiseen."