Asiakaspalautteita

Ryhmätyönohjaus

Nainen, kevät 2021

"Olen saanut työnohjauksista oivalluksia ja muutosta omaan asenteeseen ja ajatuksiin. Työnohjauksissa on noussut työkavereilta arvokasta tietoa heidän näkemyksistään ja kokemuksistaan."

Yksilötyönohjaus

Nainen, syksy 2020

"Alussa ajatukset olivat sekava möykky, joka vei huomiota itse tekemisestä. Keskustelujen aikana on syntynyt looginen ajatuspolku ja itsevarmuutta."

Yksilötyönohjaus

Nainen, syksy 2020

"Tilanne selkiytyi. Fokus on siirtymässä hullunkierrosta tuottavampaan toimintaan."

Työyhteisövalmennus

Nainen, syksy 2019

"Hyvä, positiivinen ja voimaannuttava kokemus. Tuntui, että olisi voinut jatkaa joka kerta pidempään samasta aiheesta. Kiva, että sai kotiinkin tehtäviä, joihin voi palata."

Yksilötyönohjaus

Nainen, syksy 2020

"Olen hyötynyt tavastasi ohjata keskusteluja. Tahti ei ole ollut liian nopea mutta suunta on ollut koko ajan eteenpäin. Olet osannut poimia oikeita asioita, koota ja vetää niitä yhteen. Olet tarttunut oikeisiin asioihin ja pyytänyt sopivasti tarkennuksia ajatuksiini. Vaikka matkalla on ollut haastavia hetkiä, olo on ollut aina parempi tapaamisen jälkeen.."

Ryhmätyönohjaus

Nainen, kevät 2021

"Työnohjaukset ovat olleet turvallinen paikka keskustella hankalistakin aiheista. Rauhallisuus säilyy, kaikki osallistetaan. Asioita avataan, eivätkä ne jää pelkäksi asioiden ilmaisuksi."